Første skoledag.

Sikkert mange av dere som hadde tysk som valgfag på skolen. Jeg hadde også det, og tenkte den gang at det egentlig var veldig bortkastet tid.

Men shitt hvordan gamle gloser plutselig dukker opp igjen når man er i riktig setting. Og det kommer godt med når man har fått seg en tysk samarbeidspartner☺️

Som noen av dere husker så kjøpte vi 3 stk føll på auksjon under unghest VM i høst. Disse er nå samlet og kommet til Tyskland. Noen av investorene og jeg reiste derfor ned for å ta dem imot. Planen er at de skal være her og leve i stor flokk sammen med andre jevnaldrende til og med det året de fyller 3 år.

Jeg skulle veldig gjerne hatt de med meg hjem til Norge nå med en gang, for det finnes ikke noe på denne jord som er søtere en små bibihester.

Det er tre grunder til at vi velger å la dem stå i Tyskland:

1. Det er mildere klima og hesten kan derfor gå på store grønne områder store deler av året.

2. Med de høyprisene som er hjemme nå, så er det mer økonomisk.

3. Vi har et håp om å få hingstene kåret i Holsteinerforbundet. Vi vil nå få hjelp av fagfolk som årlig får kåret hingster i dette forbundet og dermed legger opp en plan for gutta våre.

Det var veldig hyggelig å se dem igjen og vi hadde i dag vår første “undervisning“. Alle tre fulgte spent med når jeg fortalte dem om alt det spennende vi har i vente sammen?

Like så greit å introdusere dem for en bom på bakken når vi først var igang.

Det er akkurat dette jeg elsker med sporten min!! Den har så utrolig mange forskjellige stadier og hver og en av dem er spennede på sin måte.

En tanke om “Første skoledag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *