Kultur vinner.

Tuuuuusen takk for alle de fine tilbakemelding jeg har fått på de siste innleggene. Og en ekstra takk til dere som deler og sprer budskapet. Det er rett og slett litt rørende at så mange tar seg tid til å bidra og bygge opp under det jeg deler? 

Her er en tilbakemelding fra en av leserne som jeg ønsker å dele med dere: Jeg prøver også å holde fokus på det positive. Det er iallefall noe jeg synes bidrar til et bedre liv. Og det gir meg glede å heie på andre ?? ☺️ jeg lar meg inspirere, og vet hvor mye det betyr å få positive tilbakemeldinger. Vi nordmenn kan bli enda bedre på det, og ikke føle seg så truet av andres fremgang ? 

Vedkommende er her inne på noe helt vesentlig, nettopp å glede seg over andre og bli inspirert av det. 

Jeg leste nylig en artikkel som vektlegger akkurat dette og hvordan vi kan spille hverandre gode (BØR LESES): https://www.nrk.no/ytring/kulturen-vinner-1.14386679

Handler ikke om hest og ridning, men hestesporten i Norge har så uendelig mye å lære her. 

Er det noe med samholdet og miljøet i norsk hestesport som gjør at vi ikke hevder oss internasjonalt?

Se på nabolandet vårt Sverige, de har lenge hatt en fenomenal lagånd og flere av rytterene har inngått team seg imellom. Ja vi har forskjellige team i Norge, men disse tilhører hver enkelt stall/trener. Meg bekjent har vi ingen team på tvers av dette, slik Sverige har med blant annet Team H&M. 

Det er veldig mange flinke hestefolk i Norge og vi har så my å lære av hverandre. Hvis samtlige kunne lagt ned garden og heller jobbet sammen om å bygge hverandre gode, vet jeg vi hadde vært en nasjon konkurrentene burde se opp for. 

Tygg litt på disse ordene og tenk igjennom hva nettopp du kan gjøre for å bidra med at vi sammen skal bli så gode som overhode mulig?? 

PS: gjerne del og spre ordet;) 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *