En lukket dør åpner en annen…

Det er 3 år siden jeg første gang hørte rykter om at det skulle arrangeres hestekonkurranse på varemessen i Lillestrøm. 

Arrangement skulle være for alle hesteinteresserte og flere grener skulle være representert. 

Det skulle bli den største hestefestivalen Norge noen gang har opplevd med noe for enhver smak.

Dette arrangementet er nå historie og vi kan begynne å glede oss til neste gang. For ja NHF arrangeres igjen neste år.

Personlig kan jeg se tilbake på et stevne som jeg absolutt må si meg fornøyd med. 

Lotto viser meg nok en gang at løpet vi kjørte i fjord bare har vært positivt for han. Det føles enkelt å ri han i 6 års klassene og han har enormt god selvtillit. 

Vi er tidlig i sesongen, men han virker alt veldig klar for å bevege seg opp på 1.30 meter? 

Frøken «clear round maskin» (Khaleesi) gjorde sin livs beste runde i finalen og leverte to overbevisende nullrunder. Endte på 3.plass, kun en halvparade unna 1.plassen. Jeg var glad og trist på en og samme tid. 

Glad for at lille føllet som jeg tok imot til verden for snart 6 år siden har blitt slik en flink og fin hest. Trist fordi dette var trolig det siste vi to gjør sammen. 

Som dere vet samarbeider jeg med en oppdretter i Tyskland. For å vise kundene i Norge hvilken kvalitet han sitter på, ønsker  han å sende meg hester jeg skal konkurrere med og ha for salg i Norge. 

Nå har det seg slik at for at jeg skal klare å gjøre en god jobb med hver enkelt hest og at hverdagen min samtidig skal gå opp, bør jeg ikke ha mer en 5-6 hester i aktiv trening. 

Jeg har 5 stk nå og bør derfor kvitte meg med noen før jeg mottar de tyske hestene. Khaleesi og Condor er de to letteste å ri og er uproblematisk på all håndtering. Prismessig ligger de også lavere en de tre andre jeg har. Det er større marked for denne typen hest og valget falt derfor på dem denne gangen. 

Det har vært en vanskelig beslutning. Jeg har tross alt hatt Khaleesi og Condor i 6 år og snillere hester skal du lete lenge etter.  For meg er disse dyrene så mye mer en bare en hest og et verktøy, men noen ganget må man lukke noen dører for å kunne åpne nye. 

En tanke om “En lukket dør åpner en annen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *