Investering for fremtiden.

Team Sky Horses er nå kommet til kaia i Langesund og det føles godt å være tilbake i Norge. Vi hadde et lite stopp i Tyskland så hestene fikk en pause på reisen. 

Der hadde vi også et spennende møte som jeg vil fortelle mer om senere. Hvis ting nå går som planlagt, har vi myyyye spennende i vente… 

Som dere sikkert skjønner, så skjedde det mye på denne turen. 

En av tingene var Flanders Foal Auction. Jeg blir fortsatt oppspilt når jeg tenker på denne kvelden. 

Denne sporten fungerer dessverre slik at du blir ikke bedre en den hesten du sitter på. Det blir gradvis mindre og mindre hester på markedet, noe som igjen fører til at prisene går opp. 

Dersom du skal kjøpe en hest med riktig stamtavle som alt har vist at den er god, må du opp i svimlende summer. 

Med andre ord, skal du ha tak i en god hest for en overkommelig pris, må du kjøpe de som helt unge før de har vist noe som helst. 

Min far har alltid drømt om å ha en hingst etter Cornet Obelensky. 

Et av føllene var etter denne hingsten og hadde i tillegg den berømte hingsten Diamant de Semilly som morfar. 

Han var et føll med mye energi og selvtillit. Dette er to egenskaper jeg setter høyt hos en hest. Valget var derfor enkelt, Svenska Odeveld har fått seg norske eiere? 

Men vi ga oss ikke der.. 

Kjøpte et nydelig hoppeføll med en stamme som trolig er noe av det beste som (snart) går på norsk jord. Moren til føllet er fullsøster til GP hingsten Conrad de Hus og far er Carthago Z. Dette føllet kjøpte vi sammen med en investor. 

Sist men ikke minst et hingsteføll etter Casall. Casall er den hesten i verden som har gått flest feilfri 1.60 hopping og vært med på alt en hest kan være med på. Han har en rekke avkom som også har lykkes på topp internasjonalt nivå. 

Jeg er overbevist om at vi har sikret oss noen gode hester for fremtiden. 

Vi åpner opp for at fler kan kjøpe seg inn i disse hestene og være med på en spennende reise. Dersom du ønsker å være med på et av prosjektene, ikke nøl med å ta kontakt. Plutselig sitter du på sidelinjen og ser hesten din ta plassering i Unghest VM?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *