Mye positivt, men også my vanskelig.

Har du noen gang opplevd at livet ditt føles splittet? At du gjør alt du kan for å få til det du brenner for, men at det er noen som jobber i kulissene for å hindre deg i dette? 

Sesongen 2018 har trolig vært min beste sesong i karrieren. Det ene høydepunkter har toppet det andre og jeg har nådd samtlige mål jeg satte meg. 

Men bak alt dette har det vært et følelsesladd og vanskelig år. Jeg er usikker på hvor mye jeg vil fortelle i fare for å gjøre vondt verre. 

Det har stormet på flere kanter, og mennesker jeg trodde var mine venner har skuffet stort og vist sitt sanne jeg. 

Jeg har mistet venner jeg var veldig glad i og blitt dypt såret av noen av de som stod meg nærmest. 

Det er alltid to sider av samme sak og jeg sier ikke at jeg har gjort alt riktig, men mine intensjoner har alltid vært gode. 

Det har vært en vanskelig periode, mange våkenetter, kjipe samtaler og sårende kommentarer. Mange har snakket usant bak ryggen vår med hensikt i å ødelegge for oss.

 

Vi er evig takknemlig for de av dere som har stått ved vår side og støttet oss. Dere vet hvem dere er og vi har erfart hvem som er våre ekte venner. 

Hvorfor deler jeg dette med dere lesere?? Jo, for det første så forstår dere nå hvorfor jeg ikke har vært så aktiv på skrivefronten den siste tiden. For det andre så ønsker jeg å formidle at uansett hvor rosenrødt og bra andres liv kan virke, så sliter vi alle med vårt.

Slik jeg ser det så handler livet om hva vi velger å fokusere på. Vi har makten over våre tanker og ordene vi velger skal komme ut av vår munn. Mitt beste tips er, vend fokus på de positive tingene i livet og vei dine ord med omhue. 

Gjør livet ditt rikere med å bygge på det som er positivt, istedenfor å bruke energi på å ødlegge for andre. Bygg deg selv opp uten å prøve å dra andre ned. 

Konfliktene er nå historie og vi ser lyst på fremtiden.  

Nå kan jeg endelig bruke all energien på det jeg elsker mest, nemlig familien, sporten og hestene jeg så inderlig brenner for. Jeg vil også bli mer aktiv på denne bloggen igjen☺️

Sesongen 2019 kan bare komme, Sky Horses er klar for å nå nye høyder???

I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til Tyskland. Hva som venter oss på denne turen vil jeg fortelle om i morgen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *