Norsk Varmblod

Vel hjemme igjen og vaskemaskinen går konstant. Blir myyye klesvask etter en slik tur?

Ting har også skjedd her hjemme mens vi var borte. Vårt eget oppdrett Sky’s Khaleesi har vært på utstiling i regi av Norsk Varmblods.

Når du får et norskfødte føll kan du velge om det skal registreres i Norsk Varmblod (NV) eller i et annet forbund. Personlig registrerer jeg alltid mine avkom i NV.

På nåværende tidspunkt er NV amatørmessig i forhold til mange andre forbund rundt i verden. Men hvordan skal NV klare å bli bedre dersom de få som faktisk driver med oppdrett i Norge ikke støtter opp rundt dem??!

Heldigvis likte de Khaleesi godt og ga henne supre tilbakemeldinger. Hun gikk av med seieren for spranghest og ble regionens beste hoppe.

Hun er derfor kvalifisert til Eliteskuet på Arneberg Equestrian Center 20-21. Oktober. Mulig vi må ta oss en tur dit i håp om å få medaljen som landets beste sprangbetonte hoppe. Noen som har lyst til å være med og heie????

Uansett, utstilling er mest relevant med tanke på avvel. Planen er å bruke henne i sporten videre nå så lenge hun kan det. Hun har jo alt fått et avkom og kan derfor vente med å få fler føll til etter at hun er 14 år.

Først noen år som spranghest ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *