Skal du kjøpe hest?

Jeg har aldri i mitt liv ridd så mange fine hester på en og samme gang som det jeg opplevde i Tyskland. 

Jeg har dog bestemt meg for at jeg må selge noen av mine egne hester før jeg mottar hester fra oppdretteren i Tyskland. 

Denne herlighetene må derfor vente med å komme til Norge.

Jeg tilbyr imidlertid å ta med norske kunder til Tyskland. Her er det hester fra 10 000 € og oppover og noe for en hver smak. 

Personlig synes jeg det er en stor fordel at kundene kan kjøpe direkte fra en oppdretter. På denne måten får de tilgang på hestens livshistorie og evnt skadehistorik. 

Samtlige hester er avvlet frem for å fungere på topp nivå i sporten. De er profesjonelt håndtert fra første stund og alt ligger til grunn for en holdbar og frisk hest. 

Han har avvlet en rekke OL og Global Champions Tour hester. Det kan blant annet nevnes Cynar VA rid av Jessica Springsteen og den nye topphesten til Rolf Göran Bengtsson, Casaltino.

En hest som mange av dere kanskje kjenner er Indoleto, den kårede hingsten til Erik Preben Strand. Erik har startet EM for YR to ganger og ridd 150 på denne hesten. Hesten har heller aldri slitt med skade.

Første tur blir nå i starten av november. Har du lyst til å bli med og finne drømmehesten? Er vi tidlig ute med å bestille flybillett, får vi direktefly (1,20 time) til en rimelig pris.

Kontakt meg på tlf:45245258. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *